9 Nisan 2019 Salı

İki Turşu, İki Sirke, Ferda Uslu ile El Ele Kampanyası Nedir?


İki Turşu İki Sirke Ferda Uslu ile El Ele! 
Fermente Mutfağım markası 2015 yılında nasıl kuruldu, hikayesi nedir, daha önce Fermente Mutfağımın Hikayesi yazısında kısaca anlatmıştım, okumak isteyenler başlığa tıklayarak okuyabilir.
Kadın Girişimci Olmak yazımı okumak için yine başlığa tıklayınız. 
Gelelim konumuza.
Fermente Mutfağım yine, yeniden, sil baştan, tekrar
Büyük bir atılım yapıyor ve,

yeni fabrikasına taşınıyor! 
Mutfak atölyesinden fabrikaya sağlığın ve umudun yolculuğu. Yıllar önce bu işe ilk başladığımda elimde sadece daha iyi olacağına dair inancım ve hayata tutunmaya çalıştığım bir umudum vardı. Sadece bir umudum vardı, çünkü endüstrileşen ve insan sağlığının rafa kaldırıldığı bir ortamda paradan başka hiçbir şeyi umursamayan güçlerle mücadele etmek bir kenara,
yaşadığım sağlık sorunlarından kurtulmanın bile ne kadar zor olduğunu görebiliyordum. Fakat evimin mutfağında, küçük bir atölyede başladığım bu hikaye, sadece benim gibi umudu olan ve buna saygı duyan, kendisi ve çevresi adına bir şeyler yapmak isteyen duyarlı insanlara ulaşmamı sağladı. Böylece güçlendi, büyüdü ve daha çok umuda kapı araladı. Şimdi bu kapı; mütevazı evimin mutfağından, Sancaktepe’de bir dükkana, Sultanbeyli’de küçük bir üretim tesisinden, Moda ’da bir satış mağazasına, oradan da Avrupa standartlarında büyük bir fabrikaya aralandı. 

Amacım da işimle birlikte büyüyor, sağlığa, emeğe ve birlikteliğe değer veren insanlarla daha fazla umuda kapı açıyor. Bir kuruş teşvik, bir kuruş hibe almadan sadece sizlerin güveniyle ve desteğiyle büyüyen bu proje artık sağlığa ihtiyacı olan herkese ulaşma sorumluluğunu taşıyor. Artık, katkısız gerçek gıda ve kimyasal içermeyen kozmetiklerimizi dünyaya tanıtma zamanı geldi. 
Şu ana kadar sizlerin desteğiyle ve bizim de buna duyduğumuz saygı ile büyüyen bu proje, yine sizin desteğinizle büyük bir atılım gerçekleştirmenin eşiğinde. 
Bu noktada iki turşu, iki sirke kampanyamıza katılarak, hem kazanları boşaltarak taşınmamızda kolaylık sağlayabilir, hem de bir KadınGirişimciyi teşvik edebilirsiniz. Böylece yeni fabrikamızda kazanlara mevsimin son organik lahanalarından bir tur daha turşu kurabileceğiz ve yeni soğuk hava depomuzda saklayarak yaz boyu probiyotik ihtiyacınızı karşılayabileceğiz. Tabii ki sirke de... 
Sizlerin desteği bizim için çok ama çok değerli.
Bu proje sizin projeniz, Fermente Mutfağım sizin mutfağınız, sizler için çalışıyor.
Kampanyaya katılımınızı ve bu çağrıyı maksimum insanla paylaşmanızı bekliyoruz. 
Size güveniyoruz... 
Desteklerinizle güç kazanan bu hikaye ile şimdi daha fazla umuda kapı aralamak ve daha çok sağlıkla, güzel hislere ulaşmayı hedefliyoruz.
Sizinle birlikte, sizin için üretiyoruz…

Online sipariş vermek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. https://www.fermentemutfagim.com/





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder