26 Şubat 2019 Salı

Toksik Olmayan, Yenilebilir Kişisel Bakıma Geçiş Yapmaya Hazır Mısınız?



Endüstriyel Deodorant ve roll-onları hayatınızdan çıkartmanız için 5 gerçek neden

1-Alüminyum

Bazı “doğal kristal” deodorantlar dahildeodorantlar, roll onlar ve antiperspiranlar,  terlemeyi engelleyen alüminyum formları içerir. Bu içerik, bir onkolog tarafından yazılmış olan derlemede hem genotoksin hem de hormon bozucu olarak sınıflandırılmıştır .

2-Triklosan

Araştırmalar, oyuncaklardan diş macunlarına kadar her şeyde kullanılan bu kimyasalın  normal tiroid fonksiyonlarını bozabileceğini  ve  hormonları değiştirebileceğini gösteriyor .

3-Propilen Glikol

Propilen glikol (PEG) penetrasyon arttırıcıdır, yani yaptığı şeylerden biri diğer kimyasalların cildin derinliklerine inmesine yardımcı olmaktır. Evet, işte bu. Tehlikenin büyüklüğünü görebiliyor musunuz? 


4- Parabenler

Meme kanseri en sık üst dış kadranda ortaya çıkar - tam da kadınların deodorantı ovaladığı yerde. Bir de  2012 çalışmada Analiz edilen meme kanseri örneklerinin% 99'unda deodorantlarda yaygın bir bileşen olan parabenler vardı.
Parabenler ayrıca kanser, üreme toksisitesi, immünotoksisite, nörotoksisite ve cilt tahrişiyle bağlantılıdır Parabenler su bazlı çözeltilerde bakterileri öldürmek için kullanıldığından, doğası gereği hücrelere toksisitesi vardır.

5- kokular

Bilinen nörotoksinler ve alerjik reaksiyonu uyarması muhtemel kimyasallardır. Koku ürünün içerdiği kimyasalların kötü kokusunu maskelemek için kullanılanılır genelikle ve zaten kendisi de toksik ve kimyasaldır. 

Fermente Mutfağım Shea Yağlı Roll on İçeriği

Yenilebilir;
Kakao yağı, Hindistan cevizi yağı, shea yağı, lavanta uçucu yağı, doğal bal mumu (parabensiz), nişasta, İngiliz karbonatı.
Her zaman dediğim gibi, ister ekmeğine sür, ister koltuk altına, ama unutmayın lezzet vaat etmiyorum kimseye. 
El yapımı Shea Yağlı Roll on deodorant gerçekten işe yarıyor.
Geçtiğimiz yaz ayında roll onumuzu denemek için müşterilerimiz baya efor sarfetti sağ olsunlar. Afrika'da deneyenler, pastırma yedikten sonra deneyip tam not verenler, adalarda bisiklet turunun ardından övgüyle bize dönenler vs yüzlerce memnun müşteri yorumu aldıktan sonra, kış başlarında yağ oranlarını biraz değiştirerek yumuşak kış formülünü geliştirdim. Yazın kullandığımız formül, kışın daha sert ve sürülmesi zor bir ürün haline gelmişti çünkü.
Toksit olmayan, yenilebilir fermente kozmetikle tanışmadıysanız henüz, inanın çok şey kaybediyorsunuz, kaybedilen sağlığın geri kazanılması çok zor.
Sosyal medya hesaplarımızdan binlerce memnun müşteri deneyimlerini inceleyebilirsiniz.

Online sipariş için https://www.fermentemutfagim.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder