12 Şubat 2019 Salı

Cilt Detoks Paketi Nedir, Nasıl Kullanılır



"Katranı kaynatsan olur mu şeker" derdi atalarımız. Biz şeker olmayacağını bildiğimiz için kaynatmadık, çam katran yağından sabun yaptık.
Karaçam ve kızıl çam cinsi ağaçlardan elde edilen çam katranı yağı at yetiştiriciliği, hayvancılık ve alternatif tıpta çok uzun yıllardır kullanılıyor. 

El yapımı Çam katranı sabunumuz;
Anti-inflamatuar özelliği ile, cilt hastalıklarının neden olduğu iltihaplanmayı ve kaşıntıyı gidermekte yardımcı olmaktadır.
Cilt hastalıkları, saç dökülmesi, ergenlik sivilcesi, akne, siyah nokta, saç kıran, kepek problemi, mantar, egzama, dermatit, sedef hastalığı, kaşıntı, uyuz, varis ve ağrı, sivilceli cilt temizliği, ayak kokusu gibi birçok rahatsızlıkların tedavisinde çok etkilidir.
Cilt detoks paketimizi oluştururken sonuca sizi en iyi götürecek üç özel ürünümüzü bir araya getirdik.

Kullanım şekli,
Çam katranı sabunumuz ile sorunlu bölge öncelikle yıkanır. Bu ciltte bir yer ya da saçlarda olabilir, hiç fark etmez.
Köpük 5 dakika kadar uygulanan bölgede bekletilir ve ardından durulanır.
Organik elma sirkemiz doğal fermente ve çiğdir. Yani içerisinde fermantasyon esnasında oluşan iyi bakteriler, vitaminler ve ve mineraller vardır ve bu sirke canlı bir sirke olduğu için hücreleri besleyip yenilemeye yardımcı olur. Aynı zamanda sabunla yıkama işlemi sonrası sirke cildin PH değerini dengeleyecek. 
Organik elma sirkemiz bire bir olarak sulandırılarak tonik olarak cilde uygulanır. Sorunlu bölge saçlarsa 1 litre suya bir kahve fincanı eklenerek son durulama olarak saça dökülür ve başka bir durulama yapmadan çıkılır.
Sorunlu bölgeye son olarak kantaron yağlı kremimiz cildin emeceği  miktarda sürülür ve cilde yedirilir. Kantaron yağlı kremimiz içerisinde bulunan yağların hücre yenileyici ve cildi tazeleyici aynı zamanda besleyici ve nemlendirici formülü ile son dokunuşu yapar. Sorunlu bölge saçlarda ise, aynı şekilde saç dibindeki sorunlu kısımlara kanton yağlı krem uygulanır.

Yukarıda anlattığım işlem günde en az 1 kez, sorun çok büyükse sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez uygulanmalıdır.
Fermente Mutfağım Cilt Detoks Paketi bu şekilde 3 ay boyunca kullanılmaya devam edilmelidir. İlk bir kaç uygulamadan itibaren gözle görülür sonuçları almaya başlayacaksınız.
Fermente Mutfağım Cilt Detoks Paketi kullanılırken beslenmenize de dikkat etmeniz gerektiğini lütfen unutmayınız.
Tüm bahsi geçen deri hastalıkları aslında bağırsak florasının bozuk olması sonucunda baş gösterir.
Daha kapsamlı bir detoks için Fermente Mutfağım İçten Dışa Detoks paketini kullanarak, bağırsak çeperinizi onarabilir, sızıntılı bağırsak tedavisini yapabilirsiniz. 
İçte dışa detoks paketini bir sonraki yazımda ayrıntılı olarak anlatacağım.
Online sipariş için https://www.fermentemutfagim.com/ adresimizi ziyaret edebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder