17 Ağustos 2018 Cuma

Sosyal Medyada Takipçilerimiz her geçen Gün artıyor


Fermente Mutfağım 2015 sonlarından bu yana varlığını sürdüren, 2016 da firmalaşan bir oluşum.
Başlangıçta yalnızca bu yazıyı şu an yazdığım blog fermentemutfagim.com vardı.
İkinci olarak Facebook sayfamızı kurduk ve orada takipçi kitlemiz her geçen gün büyüyerek çoğaldı.
Fermente Mutfağım firma olduktan bir süre sonra E-ticaret sitemiz kuruldu ve tüm siparişler artık sistem üzerinden bize ulaşmaya başladı.
İnstagram hesabımızın tarihi ise bu listeye en son girenlerden oldu, o mecrada da Fermente Mutfağım takipçi sayısı hızla büyüdü, büyümeye de devam ediyor.
An itibariyle İnstagram'da 51.200, facebook sayfamızda 75.000 takipçimiz bizi, mevcut ürünlerimizi, yeni çıkan ürünlerimizi, gelişimimizi takip ediyor ve ürün kullanıcıları her gün onlarca kullanıcı yorumlarını bizimle paylaşıyor.

Sosyal medya Fermente Mutfağımın kalbi oldu.
Fermente Mutfağımın olarak ilk günden bu yana olan her alandaki şeffaf tavrımız, sosyal medyadaki  takipçi sayımızın hızla artması ve takipçilerimizle kurduğumuz samimi, sorun çözümüne odaklı iletişimimiz sayesinde daha da arttı.
Sosyal medya bizim için, müşterilerimizle birebir diyaloglar içinde olduğumuz, gönderilen ürünle alakalı müşterimizden anında geri dönüş aldığımız bir yer halini aldı.
Bu takipçilerimiz bizim için o kadar değerli ki, bize ilettikleri her türlü eleştiri, gerek ambalajlama, gerek kargo, gerek ürün, içerik, gramaj vs her birini değerlendirip gerekenleri tekrar üzerinden geçerek şekillendirdiğimiz bir ekibim var.
Fermente Mutfağımı ilk günden bu güne takip eden pek çok takipçim olduğunu biliyorum ve bununla gurur duyuyorum.
Değişim hep burada sizin gözünüzün önünde oldu. Buna yalnızca değişim demek eksik olacak. Değişim ve çok büyük bir gelişim desek biraz daha hakkını vermiş oluruz sanırım.
Bu değişim ve gelişimde 130.000 ne yakın sosyal medya takipçimizden tutun, bu blogu takip eden binlerce takipçimin rolü yadsınamayacak kadar büyük.
Fermente Mutfağım ilk önce Ferda Uslu'dan ibaretken, sizlerin desteğiyle önce bir firma, sonra da azar azar çoğalan kocaman bir ekip oldu. Şimdi 33 kişi civarında bir ekiple size daha iyi hizmet vermek için sürekli çalışıyoruz.
Bize ulaşan o muhteşem geri dönüşleriniz sayesinde besleniyor, ne kadar doğru bir yolda dosdoğru yürüdüğümüzü her seferinde bir kez daha fark ediyoruz. Bu yolda ayağımız tökezlediğinde yine sizlerin o samimi geri bildirimlerinden yeniden şevk alıyor, gelen eleştirileri de asla kulak ardı etmeden gözden kaçırdıklarımızı her an yeniden değerlendiriyoruz.
Dolayısıyla gerek sosyal medya, gerek WhatsApp, SMS ve mailler kanalıyla bize ulaşarak eleştiri, öneri ve beğenisini bildiren tüm takipçi ve müşterilerime kendim, ekibim ve firmam adına teşekkürü borç biliyorum. Çok teşekkür ediyorum, sizleri sevgiyle kucaklıyorum.

Online sipariş vermek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz https://www.fermentemutfagim.com/


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder