23 Temmuz 2016 Cumartesi

%100 Bitkisel Sivrisinek Kovucu Vücut Spreyi


Doğal ve şifalı yağlardan, kimyasal barındırmayan, sinekleri sizden uzak tutarken, cildinizi besleyip, nemlendiren, mis gibi de kokan %100 bitkisel içerikli sivrisinek kovucu vücut spreyi tarifi var bugün yayında.
Tarifi hazırladım ve her zaman yaptığım gibi önce ben denedim Sonuca tek kelimeyle muhteşem, karışım %100 işe yarıyor. Artık kimyasala maruz kalmadan sivrisineklerin hışmından kurtulmak bu tarifle mümkün. 
Tarifi araştırırken pek çok blog yazısı buldum ve çoğu yurtdışı kaynaklı bu bloglarda benzer karışımlardan hazırlanan spreylerin işe yaraması için her 2 saatte bir tekrarlanması yani yeniden vücuda sıkılması gerektiği yazıyordu. Açıkçası bu biraz canımı sıktı başlangıçta ama alternatif yok deyip kolları sıvadım. Yine biraz ordan, biraz buradan kendi tarifimi hazırladım ve denedim hemen. Gece yatarken (takriben 23.30 gibi) kollar, bacaklar, omuzlar, eller ve ayaklara birer fıs sıktım ve ardından yattım. Sabah takribi kalkış saatim 07 gibi ve yatmadan sıkmış olduğum solüsyonun sabaha kadar yettiğini gördüm ve buna çok sevindim. 
Bizim evde akşamları sivrinek popülasyonu biraz çoğalıyor, şöyle ki, akşam otururken bile yemeye başlıyorlar. Ben de hal böyle olunca akşam işim bitince solüsyonu kullanmaya başlıyorum . Solüsyonu 2 gecedir kullanıyorum ve çok memnunum, daha önce ısırılmış bölgelerin de kaşıntı ve acısını da aldığını fark ettim.

Uygulama yukarıda da belirttiğim  gibi, yatarken bir kez yapılacak ve her uzva birer fıs yeterli. solüsyonu sıktığınızda zaten uzva parfüm gibi dağılıyor ve minik zerrecikler halinde pek çok noktaya ulaşıyor. Söylediğim gibi sadece birer fıs yeterli oluyor,  solüsyonla banyo yapmaya gerek yok. 
Gelelim tarife.




Bitkisel sivrisinek uzaklaştırıcı vücut spreyi için malzemeler

İçme suyu 200 ml kadar.

Yapılışı

Tüm malzeme beherglas içerisinde  karıştırılır ve sprey şişelerine bölüştürülür. Kullanmadan önce çalkalayarak kullanılır.


Vakti olmayanlar için her zamanki gibi "benim için sen yap seçeneğimiz" var. Bunun için aşağıdaki sipariş üzerine tıklayıp bana ulaşmanız yeterli. Sevgiler.

Online sipariş vermek için sitemizi ziyaret edebilirsiniz. https://www.fermentemutfagim.com/

4 yorum:

  1. Merhaba okaliptus yağı, astım, bronşit veya duyarlı kişilerde krup sebebi olabilir, bunu da belirtin isterseniz ciddi sorun olabiliyor çünkü.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uzman dr konuştu yine dayanamadı galiba

      Sil
  2. Şu fısfıs şişelerini nasıl temin ediyorsunuz?

    YanıtlaSil